Popular Posts

Thursday, March 24, 2011

SIAPA DATUK T?

Siapa Datuk T?Bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik dan ahli perniagaan, Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan Datuk Shuib Lazim Bendahari Perkasa.Mereka adalah individu di sebalik gelaran itu- Datuk T bermaksud "Trio".Mereka mendedahkan  video seks yang didakwa membabitkan seorang pemimpin pembangkang kepada media di Hotel Carcosa Seri Negara 22 Mac .
Apa kata Tan Sri Rahim Tamby Chik?Saya dihubungi minta bantu salin video seks itu.Saya juga diminta atur previu wartawan.Pilih Carcosa Seri Negara kerana ia bebas dari gangguan.
Apa kata Shazly Eskay? Saya diarah ambil jam Omega dalam bilik hotel di Kuala Lumpur.Saya yakin 100 peratus individu itu ialah pemimpin pembangkang itu.Saya ada dalam video itu.
Apa kata Shuib Lazim? Saya jemput seorang ahli parlimen..dia memang rapat dengan pemimpin itu, untuk tonton video berkenaan.
Apa kata Ahli Parlimen itu? Individu itu bukan pelakon utama video itu .Bentuk tubuhnya tidak sama..perut besar sikit-gambar ihsan KOSMO.
Former Malacca Chief Minister Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik,businessman Datuk Shazly Eskay Abdullah and Ngo's activies Datuk Shuib Lazim reveals they're Datuk "T" behind the sex video ...No comments: